G-Star Udsalg

G-Star RAW, oftest bare skrevet som G-Star, er et hollandsk denim brand startet i 1989. De hed oprindeligt Gap Star, men for at undgå at blive forvekslet med det amerikanske brand Gap ændrede de det altså til G-Star. De er især kendt for deres rå denim jeans der er ubehandlede jeans direkte fra fabrikken. I dag beskæftiger de sig dog med meget mere end blot jeans og har et bredt og velfunderet sortiment der inkluderer alt fra jakker til kjoler, med produkter der henvender sig til både kvinder og mænd.

G-Star hører ikke til i den billigste ende og deres jeans kan koste helt op til et par tusinde kroner lige når de rammer butikkerne. Som altid kan det dog godt betale sig at vente, for selv et eftertragtet brand som G-Star ender uundgåeligt på udsalg og så er der virkelig penge at spare! Det er normalt med tilbud på helt op til 70-80% i forhold til den oprindelige pris, når der ryddes ud i lagrene, specielt hvis du køber online, hvor udvalget er stort og godt.

Vi har lige nu 518 produkter fra G-Star og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet G-Star finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om G-Star på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om G-Star - tag et kig på G-Star's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

518 / 1.491
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
Navigation