Love Moschino Udsalg - Sko

Moschino er lækkert, italiensk design og de er kendt for deres farverige og til tider excentriske design. Love Moschino er bare én af deres mange underlinjer og det er her du finder deres rå og humoristiske designs - der er f.eks. ofte tryk på deres t-shirts, der er vilde farvekombinationer og så bruger Love Moschino mange striber. Denne linjer hed frem til 2008 Moschino Denim - og ud af navnet er det tydeligt at det tøj du finder i Love-linjer passer godt sammen med jeans.
Deres tøj til kvinder er i en super pasform, men eftersom det er et italiensk mærke skal man være opmærksom på, at det oftest er nødvendigt at gå et størrelse eller to op - de italienske kvinder er bare mindre end os skandinaver.

Køb dit tøj til kvidner fra Love Moschino online - her på SuperBazar har vi samlet det hele ét sted og så finder du kun varer som er sat ned med mindst 25%!

Vi har lige nu 260 produkter fra Love Moschino i kategorien Sko

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Love Moschino på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Love Moschino - tag et kig på Love Moschino's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

260 / 490
1 2 3 4 5
Menu
Navigation