Selected Homme Udsalg

Selected Homme er den mandlige afdeling af det danske brand Selected, der for flere år siden slog igennem i både Danmark og store dele af den resterende verden. Det har de gjort med deres unikke kombination af det klassiske og det rå, tilsat en masse fede detaljer.

Selected er i øvrigt en del af Bestseller koncernen, der i dag fremstår som Danmarks ukronede konge inden for mode med ejerskab af nogle af de mest kendte mærker som fx VILA, ONLY, Jack & Jones og flere andre.

Selected Homme's force er helt klart fede jeans, cool t-shirts og seje skjorter, men de beskæftiger sig faktisk derudover med stort set alt hvad du kunne finde på at putte i dit klædeskab, inkl. almindelige bukser/shorts, jakker og støvler/sneakers.

Vi har lige nu 939 produkter fra Selected Homme og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Selected Homme på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Selected Homme - tag et kig på Selected Homme's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

939 / 1.952
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation