Esprit Udsalg

Esprit er et mærke som laver tøj af en god kvalitet og med en parform som er helt perfekt til os skandinaviske kvinder. De har forskellige linjer som passer til alle dele af dit liv – der er både business, casual og fest. Så hvis du f.eks. leder efter en skøn kjole på udsalg er Esprit et godt bud ligegyldigt om den skal være afslappet, perfekt til jobbet eller til en lørdag aften.

Deres business linje er super hvis du har et job hvor det forventes at man har habit-bukser og blazer jakke på (og de har faktisk også et stort udvalg af silketoppe), mens deres mere causal tøj er perfekt på en mere uformel arbejdsplads eller hvis du bare vil se lidt godt ud i weekenden. Esprit er det perfekte sted at kigge hvis du skal forny basis garderoben - de har altid det samme item i forskellige snit og materialer og det betyder, at du minimum kan finde 4-5 muligheder hvis du er på jagt efter en cremefarvet bomuldsbluse – og så er det egentligt ligegyldigt om du leder efter en med ¾ lange ærmer, bådudskæring eller måske en smule Lyocell i stoffet – Esprit har det!

Også maxi kjoler, afslappede sommerkjoler og cocktail kjoler kan Esprit klare, hvor deres modeller er klassiske uden for mange dikkedarer og af den slags som man tager på igen og igen.

Vi har lige nu 133 produkter fra Esprit og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Esprit finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Esprit på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Esprit - tag et kig på Esprit's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

133 / 2.232
1 2 3
Menu
Navigation