Gant Udsalg

Takket være studerende og undervisere på Yale University, og deres forkærlighed for Gant's button-down skjorter, blev Gant i løbet af 1960'erne en kæmpe succes og er den dag i dag stadig en stor spiller på fashion markedet. Det har de naturligvis opnået ved at tilføje mange andre ting, udover skjorter, til deres sortiment. I dag er de nemlig også kendt for fede poloshirts, lækre sweaters og strik i høj kvalitet. De laver nu også tøj til kvinder og børn, så derfor kan du også få lækre kjoler, flotte nederdele samt naturligvis t-shirts, toppe og jakker hos Gant i dag.

Gant har muligvis ry for at være et brand for dem der har overstået deres teenage år for lang tid siden, men brandet er nu faktisk rimeligt ungdommeligt, ikke mindst takket være deres Gant Rugger linje, der er direkte rettet imod unge mennesker.

Der er ligger nogle enkelte fysiske Gant butikker rundt omkring i Danmark, f.eks. i Lyngby & København, men det største udvalg finder du helt klart online, specielt hvis du leder efter Gant Woman eller Gant Kids. Her vil du også opleve at der er masser af gode tilbud på Gant, med store besparelser til følge. Herunder har vi samlet de bedste af disse tilbud netop nu!

Vi har lige nu 229 produkter fra Gant og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Gant finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Gant på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Gant - tag et kig på Gant's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

229 / 2.682
1 2 3 4
Menu
Navigation