Guess Udsalg

Guess er et amerikansk firma, oprindeligt startet helt tilbage i 1983 af de to brødre Paul og Maurice Marciano. Deres første butik blev lagt i Beverly Hills og siden hen er forretningen bare vokset og vokset, ikke mindst takket være deres i dag legendariske sort/hvid reklamer, der har vundet adskillige reklame priser. Et af højdepunkterne var da Marty McFly (spillet af Michael J. Fox) i 1985 bar tøj fra Guess i filmen "Tilbage til fremtiden", tøj der endda var specielt designet til filmen!

Guess er brandet der i høj grad er blevet populære for deres smarte tasker og punge, der kommer i alle størrelser lige fra små klutches til de helt store håndtasker. Guess laver dog også tøj, hvor de især gør sig bemærket med nogle rigtigt fede jeans, noget flot undertøj samt mange andre ting.

Guess har produkter i stort set alle prisklasser, men her på siden kan du som altid danne dig et rigtigt godt overblik over hvilke Guess varer der kan købes til særligt gode priser, enten på tilbud eller udsalg.

Vi har lige nu 2.142 produkter fra Guess og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Guess finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Guess på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Guess - tag et kig på Guess's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

2.142 / 7.598
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation