Baum und Pferdgarten Udsalg

Navnet antyder det ikke just, men Baum und Pferdgarten er faktisk pæredansk. Navnet er et spil på de to stifteres navne, nemlig Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Med rødder i det centrale København er de vokset og vokset og oplever i dag stor succes, både i Danmark samt i det store udland, hvor brandet i dag sælges i over 20 forskellige lande.

Hos Baum und Pferdgarten kan du købe de fineste kjoler og de lækreste nederdele, men du kan også købe basis ting som jeans, toppe, t-shirts og tunikaer. Du bør også tage et ekstra kig på deres overtøj, fx deres blazere, samt jakker og frakker.

Baum und Pferdgarten hører til i den dyre ende, sammen med de andre fancy danske designer brands, men det er faktisk mest noget du mærker hvis du handler i fysiske butikker. Kigger du i stedet online, så vil du se at det bugner med gode tilbud på Baum og Pferdgarten, med besparelser på helt op til 60%. Tag blot et kig herunder, hvor vi har samlet de bedste tilbud netop nu!

Vi har lige nu 180 produkter fra Baum und Pferdgarten og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Baum und Pferdgarten på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Baum und Pferdgarten - tag et kig på Baum und Pferdgarten's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

180 / 698
1 2 3
Menu
Navigation