Custommade Udsalg - Blazer

Siden 2002, hvor det danske brand Custommade blev grundlagt, er det kun gået fremad for det super urbane og trendy navn. De har sørget for et bredt udvalg af lækre produkter indenfor kategorierne kjoler, toppe, nederdele og strik, men byder også på ting som tunikaer, cardigans, jeans og bluser.

Custom made er faktisk rimeligt prissat i forhold til hvor fedt tøjet er, men som vi jo alle ved, så koster dansk design i høj kvalitet jo altid lidt mere end tøj fra det lokale supermarked! Derfor kan det godt betale sig at holde lidt øje med priserne, specielt online, hvor der næsten altid er masser af gode Custommade tilbud eller endda deciderede udsalg, med besparelser på helt op til 50%.

Custommade staves i øvrigt lidt forskelligt, alt efter hvor du kigger og du finder dem derfor til tider under navne som Costummade, Customade, Costomade eller Costumade. Der er dog helt sikkert tale om samme brand. Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Custommade fra de bedste danske webshops som de ser ud lige nu!

Vi har lige nu 6 produkter fra Custommade i kategorien Blazer

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Custommade på deres officielle website.

6 / 15
Menu
Navigation