Ellos Udsalg

De fleste kender Ellos – nogen fordi de har solgt tøj over postordre i umindelige tider, andre fordi de endeligt er gået online og nu udbyder deres lækre varer online. De færreste ved dog, at Ellos har deres egen produktlinje, der bare hedder ’Ellos Collection’. Her har de et væld af varer – fra plus-size kjoler og toppe over jeans til mænd og bodystockings til babyer. Ellos er gode til at sætte deres egen kollektion på udsalg når der kommer nye varer ind, og det betyder at man ofte kan gøre sig et lille udsalgs-kup hér.

Ellos Collection har ikke én speciel stilretning, hvilket betyder at man altid bliver inspireret når man browser deres kollektion igennem, fordi man støder på nogle farver, materialer eller snit som man måske ikke ville have kigget efter normalt.

Kvalitetsmæssigt ligger Ellos fint i midten – deres tøj er lavet i gedigne materialer og der er tilpas med detaljer som f.eks. indsnit, frynser eller kontrastsyninger til at tøjet aldrig bliver kedeligt. Når du køber noget fra Ellos Collection får du et stykke tøj der holder minimum et par sæsoner uden at det har kostet dig en formue - hvis du har købt dit tøj fra Ellos på udsalg, jamen så er det jo sådanset bare et endnu bedre køb!

Vi har lige nu 3.682 produkter fra Ellos og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Ellos finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Ellos på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Ellos - tag et kig på Ellos's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

3.682 / 5.644
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation