Levi's Udsalg

Firmaet bag brandet Levi's, Levi Strauss & Co., blev grudlagt helt tilbage i 1853 og kun 20 år efter havde de faktisk fået patent på konceptet "arbejdsbukser i denim stof" eller med andre ord: De første "Blue Jeans". Siden da må man nok sige at konkurrencen på jeans området er blevet noget større, men det har nu ikke vippet Levi's af pinden - de er stadig en markant spiller på markedet og beskæftiger dagligt over 20.000 mennesker inden for organisationen.

Levi's laver i dag også mange andre ting end lige Jeans, ja du kan faktisk få stort set hele dit outfit fra Levi's, inkl. jakker, frakker, cardigans, samt skjorter, sko og støvler og naturligvis et væld af spændende t-shirts der sjovt nok passer vældigt godt til et par blå jeans.

Levi's har aldrig hørt til i den billigste ende af skalaen, men med et stort udvalg til både mænd, kvinder og børn, samt et væld af gode tilbud fra de førende webshops, så går det nok alt sammen. Bare husk at danne dig et overblik over udvalget online, fx via oversigten herunder, før du beslutter dig, for der er helt klart penge at spare når du shopper Levi's!

Vi har lige nu 724 produkter fra Levi's og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Levi's finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Levi's på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Levi's - tag et kig på Levi's's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

724 / 3.484
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation