Nike Udsalg

Det er vist de færreste der ikke kender amerikanske Nike (udtales Nai-ki på engelsk), et sports brand der så dagens lys for første gang i 1964, den gang dog under navnet Blue Ribbon Sports. Nike har i dag over 44.000 ansatte og sælges over hele verdenen under forskellige navne som Nike Golf, Nike Pro, Nike+, Air Jordan og Nike Skateboarding. Til trods for at Nike's produkter egentlig er ment til sports-brug, så er brandet i dag så populært at det også bæres uden for sportshallerne af mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Nike har et utroligt bredt sortiment, men er især kendt for deres sko, både dem med fokus på specifikke sportsgrene som løb og basketball, samt sneakers til hverdags brug. Tag også et kig på deres flotte udvalg i shorts og t-shirts - der er noget til enhver smag.

Nike laver produkter af meget høj kvalitet og det afspejles naturligvis også i prisen. Et par Nike sko kan fx hurtigt koste et par tusinde kroner lige når de kommer frem, men takket være den konstante udvikling af nye produkter vil der også altid være Nike varer at finde på udsalg eller tilbud. Leder du fx efter et par super gode løbesko, så kig på sidste sæsons modeller. De er som oftest lige så gode og der kan hurtigt være helt op til 40-60% at spare. Det er uhyre vigtigt at dine sko sidder godt, specielt hvis de er til sports-brug, så det kan anbefales at prøve dem først. Det bør dog ikke forhindre dig i at gøre det endelige køb online, hvor de danske webshops har et rigtigt godt udvalg i Nike - Just do it!

Vi har lige nu 2.019 produkter fra Nike og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Nike finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Nike på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Nike - tag et kig på Nike's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

2.019 / 8.286
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation