Björn Borg Udsalg

Svenske Björn Rune Borg regnes som en af verdenens bedste tennisspillere og hans store karriere samt vilde liv er inspirationen bag brandet Björn Borg, der dog ikke ejes af Björn Rune Borg selv. Björn Borg er især kendt for deres undertøj, til både mænd og kvinder, men producerer i dag mode produkter inden for en lang række af kategorier, fx kjoler, nederdele, t-shirts, jakker, sko og sneakers.

I den brede danske befolkning er det dog nok især Björn Borg's boxershorts der er kendt, takket være den øverste kant på boxershortsene, der indeholder navnet med store bogstaver og det faktum at det har været trendy at gå med bukser der sad så langt nede at det øverste af ens boxershorts kunne ses. Björn Borg laver dog også frækt og friskt undertøj til kvinderne, inkl. trusser, g-strenge og BH'er.

Björn Borg er ikke specielt billigt, men med konstante opdateringer af deres sortiment ryger mange af deres produkter på tilbud eller endda udsalg. Det kan komme dig til gavn, hvis du holder lidt øje med priserne, fx via denne side, hvor du altid finder alle de bedste Björn Borg tilbud!

Vi har lige nu 378 produkter fra Björn Borg og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Björn Borg finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Björn Borg på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Björn Borg - tag et kig på Björn Borg's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

378 / 946
1 2 3 4 5 6 7
Menu
Navigation