BLEND Udsalg

Blend blev startet som et regulært jeans brand i 1993 men har i takt med sin store succes og større og større udbredelse udvidet til at producere stort set alle former for tøj. I dag kan du derfor klæde dig i Blend fra top til tå, lige fra skjorter, bluser, blazere, t-shirts og cardigans ned til jeans, bukser og shorts. Blend laver i dag tøj til både mænd og kvinder under navnene Blend He og Blend She, så der er også ting som kjoler, nederdele og lækkert strik i sortimentet.

BLEND bliver af nogen betragtet som et discount brand, for de kører med nogle imponerende lave priser. Kvaliteten er dog i orden, og lige så er designet, så hvorfor ikke bare glæde sig over at man kan få mere tøj for færre penge? Blend kan erhverves i en del fysiske butikker, både i Danmark og i udlandet, men handler du online, så vil du oven i de i forvejen lave priser få glæde af en lang række af gode tilbud og udsalg på store dele af sortimentet. Rabatter på helt op til 60% er bestemt ikke unormalt, og så er der i hvert fald mulighed for at få fyldt godt op i klædeskabet. Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Blend til herrer og damer netop nu.

Vi har lige nu 262 produkter fra BLEND og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om BLEND på deres officielle website.

262 / 378
1 2 3 4 5
Menu
Navigation