Converse Udsalg

Brandet Converse blev oprindeligt skab af amerikaneren Marquis Mills Converse i 1908. Deres fokus har altid været på gummisko, men den helt store succes kom først med de berømte All Stars sko. De blev oprindeligt skabt til basketball spillere, men Converse sko bæres i dag af alt fra unge hipstere og skatere til gamle hippier. Converse ejes i dag af Nike.

Som sagt fokuserede Converse oprindeligt meget på sportssko, men i dag har de et bredere fokus, med både støvler, tasker og naturligvis sneakers. Converse laver fodtøj til både mænd, kvinder og børn i en god og behagelig kvalitet.

Converse sko er lavet af materialer der ikke er særligt dyre at bearbejde, hvilket heldigvis også kan ses på prisen. Det gør dem dog ikke mindre holdbare, så udnyt endelig den gode pris til at anskaffe dig nogle forskellige par i forskellige farver, så du har et par der passer til alt dit tøj. Converse sko prøves naturligvis bedst i en fysisk butik, så du er sikker på at de sidder som de skal, men pengene skal op af lommen, så overvej en online webshop, hvor der næsten altid er et godt tilbud eller endda et hurtigt udsalg som du og din pengepung kan få stor glæde af!

Vi har lige nu 432 produkter fra Converse og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Converse på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Converse - tag et kig på Converse's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

432 / 1.771
1 2 3 4 5 6 7 8
Menu
Navigation