Peak Performance Udsalg

Peak Performance blev skabt i den svenske by Åre i 1986, af de to sportsmænd Peter Blom og Stefan Engström. Brandet er i dag et af de største indenfor det man kalder for funktionel sportsmode, altså tøj der både skal være funktionelt og smart at se på, på samme tid. Det er bestemt lykkedes for det svenske brand, der med deres tøj i meget høje kvalitet er en uundgåeligt klassiker på enhver skibakke, stort set ligegyldigt hvilket land du befinder dig i.

Peak Performance er især kendt for deres super fede skitøj og tøj til golf spillere, men laver også helt almindeligt casual wear og tøj til diverse andre typer af sport.

Peak Performance hører ikke til i blandt det billigste tøj, men oftest er det ikke et stort problem, for har du først købt fx en jakke eller et par skibukser hos Peak, så holder de i mange, mange år. Vi er dog alle tilbøjelig til at tage imod et godt tilbud når det er der, og derfor bør du klart holde online med Peak Performance på diverse online webshops, der ofte kører tilbud eller deciderede udsalg, hvor du kan spare helt op til 50%. Specielt udenfor ski sæsonen kan der være rigtigt mange penge at spare!

Vi har lige nu 139 produkter fra Peak Performance og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om Peak Performance på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Peak Performance - tag et kig på Peak Performance's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

139 / 1.226
1 2 3
Menu
Navigation