Calvin Klein Udsalg

Calvin Klein brandet blev grundlagt af manden med samme navn i New York tilbage i 1968. Siden da kan man vist roligt sige at brandet har haft stor succes og i dag er det en af de helt store spillere på det internationale mode marked.

Hos Calvin Klein finder du et meget bredt udvalg af tøj, sko og accessories til både damer og herrer. Til herrerne finder du fx lækre jakkesæt og smarte jeans - til kvinderne er der lækre kjoler og fancy tasker. Derudover laver CK også et bredt udvalg af undertøj og sko, fx sneakers. Du bør heller ikke snyde dig selv for lige at dufte til en af de mange parfumer - de er virkeligt lækre!

Med et stort, internationalt designer brand som Calvin Klein er det sjældent de billigste priser du støder ind i, og det er da heller ikke tilfældet her, specielt ikke hvis du handler i en af de relativt få fysiske butikker i Danmark der fører brandet. Til gengæld kan du finde et langt større udvalg hvis du shopper online, hvor der også, året rundt, er masser af gode tilbud på Calvin Klein.

Til tider kan du også være heldig at finde Calvin Klein på lagersalg eller hos et af de store outlets, men det er desværre sjældent, specielt i Danmark. Det kan som regel bedre betale sig at shoppe online, så tag et kig på alle de gode CK tilbud vi har samlet herunder!

Vi har lige nu 1.771 produkter fra Calvin Klein og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Calvin Klein finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Calvin Klein på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Calvin Klein - tag et kig på Calvin Klein's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

1.771 / 6.851
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation