Desigual Udsalg

Desigual kommer fra Spanien, mere præcist fra fest-øen Ibiza, hvor det blev grundlagt helt tilbage i 1984. Deres filosofi er lige så farverig som deres tøj er, og det siger ikke så lidt - man lægger helt klart mærke til tøj fra Desigual, med de friske farver og de flotte, til tider nærmest psykedeliske, mønstre. Desigual laver tøj til både mænd, kvinder og børn i stort set alle kategorier, lige fra jakker og frakker, kjoler og nederdele, jeans og bukser og over i standard varer som toppe, t-shirts og jeans. De laver også en del accessories, samt sko til kvinder.

Desigual finder du i enkelte fysiske butikker her i Danmark, men det største udvalg er klart at finde online, hvor priserne tilmed er bedre. Her kan du, med hjælp fra de mange gode tilbud og lejlighedsvise udsalg, få fyldt dit klædeskab op med lækkert Desigual tøj uden at blive ruineret.

Vi har lige nu 233 produkter fra Desigual og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Desigual finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Desigual på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Desigual - tag et kig på Desigual's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

233 / 610
1 2 3 4
Menu
Navigation