Diesel Udsalg

Brandet Diesel blev startet af italieneren Renzo Rosso i 1978. Han baserede det på marketing lært i USA, design lært i Italien og effektivitet lært i Tyskland. Den formel lyder jo fornuftig og det var den i den grad også for Diesel, der i dag kan findes i over 80 forskellige lande, med 400 af deres egne butikker og mere end 5.000 andre steder der sælger Diesel's produkter.

I Danmark er Diesel især populære for deres fede og evigt nyskabende Jeans, både til kvinder, mænd og børn, men firmaet har faktisk et meget bredt udvalg af produkter, til både damer og herrer. De laver fx nogle rigtigt fede jakker og sneakers, og naturligvis også en lang række fede t-shirts der passer til deres jeans.

Diesel er, som de fleste andre italienske designer brands, rimeligt dyrt at anskaffe sig. De fleste af deres jeans koster fx et godt stykke over 1.000 kr., men heldigvis så er Diesel så produktive at de flere gange om året er nødt til at få tømt lidt ud i lagrene fra tidligere sæsoner. Det betyder at du kan købe Diesel tøj der kun er få måneder gammelt, på udsalg. Hold især øje med de mange danske webshops, der næsten allesammen ynder at føre i hvert fald dele af Diesel's sortiment. Der er som regel altid penge at spare når du shopper online, og hvem vil ikke gerne købe et par fede Diesel jeans til halv pris eller endda endnu billigere?

I ny og næ kan du også være så heldig at finde Diesel Jeans på lagersalg eller hos et af de større outlets, men det er desværre sjældent det sker og du vil som regel opleve at udvalget er betydeligt mindre end det du finder i en online shop. Tag i stedet et kig her på siden, hvor du altid finder de bedste tilbud på Diesel 2014.

Vi har lige nu 1.332 produkter fra Diesel og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Under brandet Diesel finder du følgende under-brands:

Du kan også læse mere om Diesel på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Diesel - tag et kig på Diesel's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

1.332 / 4.865
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Menu
Navigation