ANGULUS Udsalg

Danske Angulus går helt tilbage til 1904, men den første rigtigt store succes kom i 1928, hvor Willy Angulus introducerede Angulus fodformede sko, der senere skulle gå hen og blive legendariske. Skoene designes den dag i dag stadig i Danmark, så leder du efter dansk kvalitet, så er Angulus et rigtigt godt valg!

Angulus byder i dag på et bredt udvalg indenfor fodtøj, primært i kategorierne sko, sandaler og støvler, men også ballerinaer, wedges og endda laksko. Det primære fokus er på børnesko, men der er også et efterhånden pænt udvalg til kvinder hos Angulus.

Høj komfort plus lækkert design er sjældent lig med lave priser og sådan hænger det da heller ikke sammen her, specielt ikke hvis du handler i de fysiske butikker. Til gengæld kan du finde et stort udvalg online, hvor der er masser af gode tilbud på Angulus. Vi har samlet de bedste af dem herunder, hvor du kan kigge på det nuværende udbud af Angulus fra de førende danske webshops.

Vi har lige nu 374 produkter fra ANGULUS og her finder du tøj, sko og skønhedsprodukter i følgende kategorier:

Husk at du altid kan vælge om du vil se produkter for kvinder, mænd, børn eller for allesammen via filter indstillingerne herunder.

Du kan også læse mere om ANGULUS på deres officielle website.

374 / 473
1 2 3 4 5 6 7
Menu
Navigation